Διακήρυξη συνεργασίας:Ευχαριστώ το θεό που με αξίωσε να τη σχολιάσω!

Ευχαριστούμε επίσης το χριστό,την παναγία,όλους τους αγίους και ιδιαίτερα τον άγιο αφροδίσιο που γιορτάζει σήμερα,μεγάλη η χάρη του…και μακριά από μας.

Θυμώσαμε πρέπει να σας πούμε με αυτά που βλέπαμε , ώσπου αποφασίσαμε να κάνουμε ότι κάνουμε πάντα…να το ρίξουμε στην πλάκα και να τα γαμήσουμε όλα.

Διαβάστε την διακήρυξη και διαβάστε και το σχόλιό μας για να φανεί το γελοίο του πράγματος.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης που δημιουργείται με τη στήριξη των (1)τριών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) θα έχει (2)πλήρεις αρμοδιότητες και χρονικό ορίζοντα όπως ορίζει το Σύνταγμα.
(3)Στόχος της είναι να αντιμετωπίσει την κρίση, να ανοίξει το δρόμο της (4)Ανάπτυξης και να (5)αναθεωρήσει όρους της Δανειακής Σύμβασης (Μνημονίου), (6)χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ούτε την παραμονή της στο ευρώ. Και, (7)ασφαλώς, χωρίς να αμφισβητήσει τους αυτονόητους στόχους μηδενισμού του δημοσιονομικού ελλείμματος, ελέγχου του χρέους και εφαρμογής των (8)διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα.
Στόχος επίσης είναι (9)να δημιουργήσει τις συνθήκες για να βγει οριστικά η χώρα από την κρίση, καθώς κι από την ανάγκη εξάρτησης από δανειακές συμβάσεις (10)στο μέλλον.
Η νέα κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης θα είναι (11)μικρότερη, με προοπτική να μειωθεί ακόμα περισσότερο, λειτουργική και επιτελικού χαρακτήρα.
Δεν θα αποτελείται από (12)«φέουδα» κομματικών επιρροών, θα λειτουργεί (13)ενιαία, θα στηρίζεται στη (14)διαφάνεια, στις προγραμματικές συμφωνίες των κομμάτων που την στηρίζουν και στη στελέχωση όλου του διοικητικού μηχανισμού με (15)αξιοκρατικά κριτήρια.
Επίσης, θα στηρίζεται στην ευελιξία, ώστε (16)επιμέρους διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν να μην αναστέλλουν ούτε το έργο της ούτε τη (17)συναίνεση που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση του έργου της.
Τέλος, με πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης και του Προεδρείου της Βουλής, θα αλλάξει ο (18)Κανονισμός Λειτουργίας της, ώστε να προσαρμοστεί η άσκηση νομοθετικού έργου και ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας. Έτσι θα αναβαθμιστεί και ο ρόλος του Κοινοβουλίου.”

Πηγή: radiobubble (εμείς ενημερωνόμαστε από σταθερές αξίες και όχι από κάτι φυλλάδες τύπου βήμα).

ΣΧΟΛΙΟ:

κάθε σχόλιο αντιστοιχεί με τον ίδιο αριθμό που έβαλα στο κείμενο.

1) Καταρχήν τα κόμματα είναι 5 και όχι 3.(ξεχνάτε το ΛΑΟΣ και τη ΔΗ.ΣΥ.);

2)Αυτό έλειπε να μην έχει πλήρης αρμοδιότητες (θα δώσετε λόγο για τα πάντα!).Όσο για τον χρόνο βλέπουμε…

3) Ώπα! Βρήκαμε στόχο. Να αντιμετωπίσουμε την κρίση που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε.

4) Πρώτος στόχος η δημιουργία ανάπτυξης…χμ…κάποιος είχε κλείσει τον δρόμο στην ανάπτυξη.Εσείς οι ίδιοι μήπως και τα μνημόνιά σας;

5) Σκέτη αναθεώρηση των όρων της δανειακής σύμβασης.(γιατί με κεφαλαία ρε παιδιά;που βλέπετε την ιερότητα ή το κύριο του ονόματος; ) ‘Οχι σταδιακή αποδέσμευση όπως έλεγε ο μαστρο-φώτης;

6) Μπαίνω σε διαπραγμάτευση λέγοντας καθαρά ότι δεν θέτω σε κίνδυνο την ευρωπαική πορεία της χώρας και την παραμονή στο ευρώ.Αυτό στο χωριό μου το λέμε ”ξεβράκωτοι στα αγγούρια”.

7) Και βέβαια ”ασφαλώς , χωρίς να αμφισβητήσει…” . Θα παίζουμε τώρα; Εξάλλου πια χώρα στον πλανήτη δεν έχει ισοσκελισμένο προυπολογισμό; Όλες οι χώρες ξοδεύουν όσα παράγουν και με ότι περισσεύει πληρώνουν τα παλιά χρέη από την εποχή των Οστρογότθων. (ξυπνάτε ρε και δείτε πόσα δανείζεται η Γερμανία,η Αγγλία,οι ΗΠΑ).

8) Έχουμε βέβαια και την υποχρέωση των ”διαρθρωτικών αλλαγών” (για να μην ξεχνιέμαστε!).Είναι αυτέ οι μαλακιούλες περί μετενέργειας, κατώτατων(όχι ανώτατων) μισθών , 150.000 απολύσεων , ξεπούλημα εθνικής γης , άνοιγμα επαγγελμάτων κ.α.

9) Μετά από όλα αυτά ΘΑ δημιουργηθούν συνθήκες για να βγει οριστικά η χώρα όχι από την κρίση , αλλά από το παράθυρο. Όσο και να προσπαθείτε τα ”θα” του Αντρέα ήταν κορυφή. Τα δικά σας ούτε να τα προφέρετε δεν μπορείτε ( για αυτό χρησιμοποιείτε ”να”).

10) Αυτό το ”στο μέλλον” πολύ με ανησυχεί . Το μέλλον προσδιορίζεται με χρονική περίοδος λήξης τη δευτέρα παρουσία , για να θυμηθούμε και την θρησκευτικότητα του αρχηγού.

11) Αν αυτό ονομάζεται μικρή κυβέρνηση , ας δείτε λίγο την κυβέρνηση των ΗΠΑ , της Γερμανίας και των άλλων που δεν χρωστάνε πουθενά…

12) Και βέβαια δεν θα αποτελείται από ”φέουδα” κομματικών επιρροών , αλλά μην το πολυφωνάζετε γιατί ακούνε εκεί στην ΔΑΚΕ και στην ΠΑΣΚΕ και κάτι παθαίνουν.

13) Το ότι θα λειτουργεί ενιαία είναι σίγουρο. Οι εντολές θα έρχονται απευθείας από την Μέρκελ.

14) Θα στηρίζεται στην διαφάνεια γιατί θα συνεχιστεί η τακτική του ΓΑΠ και εξάλλου υπάρχει παράδοση διαφάνειας στα κόμματα που συναποφασίζουν!

15) Αξιοκρατικά κριτήρια…ρίξε μια ματιά σε stylianidis και tzavaras . Ούτε βοηθοί γονδολιέρη δεν θα ήταν αλλού!

16) Ώστε μπορεί να υπάρξουν επιμέρους διαφωνίες;;; Γιατί; Δεν θα πιάνουν τα κινητά των υπουργών;

17) ”Συναίνεση” λέει λίγο πιο κάτω…το ακούς μαστρο-φώτη; Στη γλώσσα του σημαίνει ”σκάσε και κολύμπα”.

18) Ε…αφού είπαμε ένα σορό μαλακίες να μην κάνουμε και ένα πραξικοπηματάκι;;; Ας αλλάξουμε τον Κανονισμό Λειτουργίας (πάλι κεφαλαία…μας έφαγαν τα κύρια ονόματα) της βουλής , γιατί ως γνωστό ότι δεν λύνεται, κόβεται. Έτσι θα αναβαθμίσουμε και τον ρόλο του κοινοβουλίου που πλέον θα διατίθεται για πάρτυ , συνεστιάσεις , βαφτίσια , γαμήλιες δεξιώσεις και ό,τι άλλο.

Μη πω που έχω γραμμένη την διακήρυξη της ελευθερίας , συγγνώμη της συνεργασίας σας.

Εμάς θα μας βρείτε στους δρόμους μέχρι να μας αφήσετε ήσυχους.

Το τραγικότερο όλων είναι ‘οτι ένας τραπεζίτης έγινε υπουργός οικονομικών και ένας  γόνος εφοπλιστικής οικογένειας έγινε υφυπουργός ναυτιλίας.

Ευχαριστούμε το radiobubble που ανέβασε το κείμενο , που το βρήκε από το βήμα , που του το έδωσαν οι τρεις , που το έγραψαν κάποιοι άλλοι και δεν ντράπηκαν καθόλου.

#thegameagainstGreece

20 Comments

 1. twitter is not working for me, it is not just your site is twitter.com
  at least from here 😦

  try later
  thank you

  • Same here…maybe the navy stuff that going on in mediterranean …

 2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Το αναδημοσιευσα εαν δε σαν ενοχλει.Η φημη δεν ειναι το καλυτερο μου!

  • δεν δουλευει το τουιτ μου;; δεν μπορω να το διαδωσω αλλα προσπαθω.

   • Δεν δουλεύει το twitter ακόμα και στην Ιταλία…

   • Φταιει ο Assange λετε ή οι ελληνικες εκλογες! Τεινω να τα πιστεψω ολα!

   • Και καλά θα κάνεις να τα πιστέψεις….όλα ανεξαιρέτως παίζουν τον ρόλο τους. Θα κυνηγάμε φαντάσματα στο τέλος! 😉

   • Ο Χρηστος εγραψε παλι! Μαλλον ειμαστε τα προλεταρια της δια- νοησης εναντια στην απλη νοηση.

 3. Η Κυβέρνηση του 30% της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας…ώπα,στη Δημοκρατία κυβερνάει η μειοψηφεία?Και τι να κάνω,αφού το λέει ο νόμος έτσι είναι zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  • Είναι να τρελαίνεται κανείς…και το χειρότερο,έχουν το θράσος να βγάζουν και βαρύγδουπες ανακοινώσεις για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Σχετικά με το ότι έπεσε το twitter δεν σου φαίνεται παράξενο; Έχει ξανασυμβεί για τόση ώρα; Δεν νομίζω. Πρέπει να μάθουμε τι και πως…

   • το τουιτερ επεσε α) για τον Ασαντζ β) ελληνικες εκλογες με τα παρεπομενα- πεφτει πολυ μπινελικι και γ) σχεδια ρωσσιας για Συρια.

    Τι ειμαστε εμεις; πιονια στη σκακιερα.

   • Ένα σορό στόλοι είναι στη Μεσόγειο…δύσκολα τα πράγματα με τη Συρία.Πέρα από τις συχνότητες , το όλο σκηνικό μου θυμίζει την κρίση στην Κούβα…

   • Καποιος τραβηξε το αυτι του Πουτιν κ τα μαζεψε.Παντως να περιμενουμε “θερμο” επισοδειο μεσα στον Ιουλιο.Χειροτερα απο τον κολπο των Χοιρων.Εδω παιζουνε λεφτα στη ρουλετα.Αφου τα εχασαν με την Ελλαδα πρεπει καπως να τα βγαλουν. Τα ιδια ειπα και στον δικο μου χωρο α) η Ρωσσια θα κινηθει τον Ιουλιο και β) σιγα το Εκουαδορ ο Ασσαντζ στη Βενεζουελα θα παει για vida loca αγκαλια με τον Τσαβες

   • Συμφωνώ απόλυτα αρκεί να βάλουμε και τον παράγοντα Κίνα…Οι Αμερικανοί θα αποκλείσουν την Άπω Ανατολή με πρόσχημα την Κορέα γιαυτό οι Κινέζοι ανακοίνωσαν ότι στέλνουν στόλο στη Μεσόγειο.Πάντως όπως είπες ο Ιούλιος δεν βγαίνει…

   • no fly zone.. η πετρα του ντεμεκ σκανδαλου..Ιουλιο θα δουμε ο,τι δεν εχουμε δει ως τωρα αλλα δε γ&μς.. εμεις συνηθισαμε!

   • βαλτε κ παραγοντα Ιραν ειχα πει οτι το Ιραν “αφοπλισθηκε” με την επερχομενη διαλυση της ΕΖ αλλα οχι οριστικα κ δεν επεσα εξω. Επεσα εξω στις ημερομηνιες.Για ψαξτε
    το οσο το ψαχνω κ εγω. http://insomniacanonymous.wordpress.com/2012/06/21/iram-claims-massive-cyber-attack/#respond

 4. What they’re gonna do? It’s so funny.

  • These are the people who sworn the new greek government…
   As you can understand we are going further down…

   • Haha….. greek government are in trouble, I guess. 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s