”Οι απειλές των Anonymous…”η αρχή

Αυτό είναι  το άρθρο και η αφετηρία της συζήτησης που ξεκίνησε από την εκπομπή του Σ.Δανέζη για τους Anonymous

Οι απειλές των Anonymous

Έβλεπα χθες την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπομπή του Σωτήρη Δανέζη στο Mega, με θέμα τους Anonymous. Αυτή την αυτοαποκαλούμενη «λεγεώνα» που δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί και προειδοποιεί να τους αναμένουμε.

Πρόκειται για εξπέρ της τεχνολογίας οι οποίοι μπορούν κάλλιστα να «χακάρουν» από την κεντρική σελίδα της CIA, του ΝΑΤΟ και του αμερικανικού Κογκρέσου (το έχουν κάνει) μέχρι να διαδηλώσουν με μάσκες έξω από το ναό του χρήματος στη Νέα Υόρκη, διευρύνοντας το κίνημα «Οccupy Wall Street».

Και από το να προκαλέσουν ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων στον πολυεθνικό κολοσσό SONY μπλοκάροντας την παγκοσμίως δημοφιλή παιχνιδομηχανή PlayStation μέχρι να «ξεμπροστιάσουν» έναν αστυνομικό που έριχνε σπρέι πιπεριού σε διαδηλωτές, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του (τηλέφωνο, διεύθυνση, email) καλώντας τους πολίτες να τον «βομβαρδίσουν» με ενοχλητικές κλήσεις και αλληλογραφία.

Ένα μέλος τους, με αλλοιωμένη φωνή, μαντήλι στο πρόσωπο και γυαλιά ηλίου (προφανώς επηρεασμένος από τον μεξικανό αρχηγό του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού, Comandante Marcos), εξηγούσε στον Δανέζη πως λειτουργεί η ομάδα των Ανωνύμων, τους στόχους της, την αναρχία στην ιεράρχηση και στις μεταξύ τους συζητήσεις.

διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s